Ziekenhuis

Menselijke nabijheid en innovatieve omgeving gaan hand in hand in een ziekenhuis

Werk je graag in teamverband? Wil je graag een breed palet aan carrièremogelijkheden? Werk je graag in een wetenschappelijke omgeving? Dan is een ziekenhuis een perfecte omgeving voor jou om in te werken.

Het aantal verschillende functies in een ziekenhuis is ontelbaar. Uiteraard kan je aan de slag als arts of als verpleegkundige, maar er zijn nog tal van andere competenties die in het ziekenhuis heel goed van pas komen. Denk maar aan kinesitherapie, ergotherapie, diëtiek, sociaal werk, medische beeldvorming, enz.

In een ziekenhuis zijn heel wat verschillende soorten afdelingen aanwezig, waardoor je met jouw interesses zeker iets vindt wat bij jou past, of het nu eerder om acute dan wel chronische zorg gaat, of je nu graag kortbij de patiënten wil staan, of liever met technologie werkt, of je nu graag voor ouderen zorgt of voor kinderen, …  In een ziekenhuis vind je al deze kansen bij elkaar. Ook als je graag leiding geeft zijn er ook nog heel wat carrièremogelijkheden in een ziekenhuis.

fotos van zorgverleners

Wil je eens ontdekken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat?
​Dan kan je deelnemen aan een uniek inleefmoment.

Hoe werkt dat?